Utställningar

Utställning "300 mil Malmö"

"För 18 månader bestämde jag mig för att alltid bära med mig min kamera. Då visste jag inte jag skulle börja se min omgivning på ett nytt sätt. Med hunden i ena handen, kameran i andra har jag fångat dryga 300 mil av Malmö, nu vill jag visa er lite av vad jag upplevt."

Janne Segerström, värmlandsfödd ängelholmare med Möllevången, Malmö som hem.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vernissage Carina Gustafsson 1-29 juli

"För några år drabbades jag av en omedelbar förälskelse….en förälskelse som med all sannolikhet kommer att vara livet ut. Jag upptäckte akvarellmålning. Jag har alltid tyckt om att skapa i olika former men har inte direkt ägnat mig åt konstnärskap tidigare. Mer eller mindre av en slump provade jag akvarellmålning och nu är jag fast. Jag samlar ständigt intryck till nya bilder, funderar hur jag ska fånga en speciell känsla eller stämning. Min största inspirationskälla är naturen. Att försöka fånga ljuset mellan himmel och hav, känslan i ett magiskt månsken eller färgerna i en höstskymning är en spännande utmaning."